Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
KÖKSAL-40
KÖKSAL-40

BANA BİŞEY DEMEYİN…

Yorum

BANA BİŞEY DEMEYİN…

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1015

Okunma

BANA BİŞEY DEMEYİN…

BANA BİŞEY DEMEYİN…

BANA BİŞEY DEMEYİN…

Bir feryad kopar yürekte.
Niye geldiniz aslanım nerde?
Bişey diyecekler sana…
Bana Bişey demeyin Aslanım Nerde?

Ana yüreği yırtılık kulaklar,
Kanar insan isen yürekler…
Seni evereceğim aslanım…
Bayramım yok, seyranım yok..
Bana Bişey demeyin Aslanım Nerde?

Vatana verdim yiğidimi bir kahbe kurşununa
Hani bayramda nişan yapıp, temel atacaktık yarına,
Pusuda mı yakaladı ölüm seni aslanım…
Ölmedi Şehit dediler vatana…
Bana Bişey demeyin Aslanım Nerde?

Şehit anasıyım artık ağlarım,
Bugünden sonra yoktur düğünüm, bayramım.
Allar neme gerek, karalar bağlarım.
Bu vasiyettir almazsanız kanını
Ne benim, Ne şehidimin helaldir size canı
Bana Bişey demeyin Aslanım Nerde?

Şenol Köksal 08.09.15

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bana bişey demeyin… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana bişey demeyin… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BANA BİŞEY DEMEYİN… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL