Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
bluecould
bluecould

BİR YAPRAK DÜŞTÜ!

Yorum

BİR YAPRAK DÜŞTÜ!

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1173

Okunma

BİR YAPRAK DÜŞTÜ!





Yine sonbahar rüzgarları başladı,
Hazan yaprakları sürükleniyor, caddeler boyunca,
Kimi bir damın üzerinde, kimi bir çöplükte,
Savrulan düşünceler mi ?
Savrulan kavramlar mı ?
Savrulan gölgeler gerisinde ki insanlar mı ?
Yoksa insanlar bir hazan mı ?




ayşe yayman
((1991))hüzün bulutları

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir yaprak düştü! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir yaprak düştü! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR YAPRAK DÜŞTÜ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sennur ÇETİN
Sennur ÇETİN, @sennurcetin
17.3.2008 02:18:13
Heryerde HAZAN savruluyoruz yaprak yaprak
Durmuş bekliyoruz kaderden bir yeni şafak.
adım hazan soyadım hüzün ..çok etkiledi şiiriniz .
***********tebrikler***********
Hamiyet Göz
Hamiyet Göz, @hamiyetgoz
13.3.2008 19:33:53
rüzgarlarla dağılan ayrılık ve hüznlerde savrulan yüreklere..acıyı tadan gönüllere...papatyalar yüreğinize
Kangallı Mustafa
Kangallı Mustafa, @kangallimustafa
8.3.2008 20:33:14
Savrulan gölgeler gerisinde ki insanlar mı ?
Yoksa insanlar bir hazan mı.Tebrik ederim Yüreğinize sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL