Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
turgaykurtulus
turgaykurtulus

Gönlümün iki yakası

Yorum

Gönlümün iki yakası

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

587

Okunma

Gönlümün iki yakası

Yasak gözlerle kaçamak yaptım
Sevdiğim İstanbul’a

Yolumu şaşırtan şehir
Alır götürür beni sonsuza
Birde senin issızliğın vurur
Gönlümün iki yakasına

korkarım ki o sevdiğim baharlar olmayacak,
birden yaz birden kış olacak,
son kez boğaza nazır bir sıcak çay içeyim,
kaçıyorum o çok sevdiğim İstanbuldan

istanbulda gezerken,seni düşlerdim
evler,yollar,sokaklar şahidiydi bu büyük aşkın
yüreğimin yanan ateşiyle
yarı cıplaktım sana karşı
yer edinemedim dudaklarının coğrafyasında

Turgay Kurtuluş

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gönlümün iki yakası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönlümün iki yakası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönlümün iki yakası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL