Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
bir garip adam
bir garip adam

MAZİDE KALMIŞ GİZLİ HATIRALAR

Yorum

MAZİDE KALMIŞ GİZLİ HATIRALAR

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1101

Okunma

MAZİDE KALMIŞ GİZLİ HATIRALAR

Kaybolan yılların duygu sömürüsünü yaşıyorum
Gizli sevdaların özlemini taşıyorum
Yok oldu biliyorum dünmezler biliyorum
Mazide kalmış gizli hatıraları arıyorum

Acıklı türkülerin acılarını yaşıyorum
Kalbime gizleyip gizliden yas tutuyorum
Susarım ellerim boş sadece susuyorum
Mazide kalmış gizli hatıraları arıyorum

Yok oldu duygularım yaşanmaz biliyorum
Ellerinden tuttuğum günleri hatırlarım
Seni sensiz bırakan yıllara soruyorum
Mazide kalmış gizli hatıraları arıyorum

ÔMER FARUK PİRİCAN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mazide kalmış gizli hatıralar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mazide kalmış gizli hatıralar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MAZİDE KALMIŞ GİZLİ HATIRALAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL