Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Kin Tutmaz Kalemim
Kin Tutmaz Kalemim

Çayda Kalplerimiz Konuşsun

Yorum

Çayda Kalplerimiz Konuşsun

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1872

Okunma

Çayda Kalplerimiz Konuşsun

Çayda Kalplerimiz Konuşsun


Bir bardak çayın da hatırı olsun.

O saklanmış güzel sohbetlerde,

Gel dostum beraber içelim.

Dillerimizde sevgi barış,
Hoşgörü ve bal aksın.

Sevgi muhabbeti olsun

Nefret hep yok olsun.

Dillerimiz yorulursa eğer,

O güzel kalplerimiz konuşsun..


Mustafa //

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çayda kalplerimiz konuşsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çayda kalplerimiz konuşsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çayda Kalplerimiz Konuşsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Magic
Magic, @magic
2.9.2015 21:34:08
Cay bahane misali..... 😀
Guzel olmus sair dostum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL