Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Mu
Mustafa Uzun

Gidiyorum Dünya

Yorum

Gidiyorum Dünya

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

625

Okunma

Gidiyorum Dünya

İster düz olsun şu dağlar.
Gidiyorum dünya sen kal.
Senin olsun yeşil bağlar.
Gidiyorum dünya sen kal.

Bir solukta geçtim senden.
Kaçan var mı hiç ölümden.
Göçe hazırım ben dünden.
Gidiyorum dünya sen kal.

Önün belli sonun belli.
Gün görmedim ben geleli.
Gündüz gecen hep çileli.
Gidiyorum dünya sen kal.

Giden sana geri dönmez.
Feleğin kimseye gülmez.
Üstünde gezmeye değmez.
Gidiyorum dünya sen kal.

Bütün varım sana kalsın.
Gelen gideni yakarsın.
Oyalanan oyalansın.
Gidiyorum dünya sen kal.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gidiyorum dünya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidiyorum dünya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gidiyorum Dünya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
29.8.2015 21:40:05
Anlamlı dizeler ustaca yazılmış üstat beğeniyle okudum eyvallah
Yüreğine kalemine sağlık
...............................Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL