Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
nezmi gül
nezmi gül

BEN BU HAYATI NASIL SEVEYİM

Yorum

BEN BU HAYATI NASIL SEVEYİM

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

741

Okunma

BEN BU HAYATI NASIL SEVEYİM



Dedim ben yare gideyim nasip olmadı
yokluğumu acep hiç kimse sormadı
seven kalbim neden sensiz olmadı
şu dünyada yaralarımı saran olmadı

Bu dünyadaki insanlara bakar oldum
baktıkça yüreğimden hep ağlar oldum
şu acımasız hayata kendimi sordum
bahtsız kaderli aşık nezmi yi buldum

Hasretinle yanar olmuş şu yaralı kalbim
çıkmaz ki dünyada gönül sevdalı yarim
sevmeye hasret kalmış sen söyle bileyim
söyle bu hayatı yaşamayı nasıl seveyim

Şair Nezmi Gül

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben bu hayatı nasıl seveyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben bu hayatı nasıl seveyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN BU HAYATI NASIL SEVEYİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL