Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Akşehirli şair
Akşehirli şair

GÜL OLDUM BEN, GÜL

Yorum

GÜL OLDUM BEN, GÜL

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1180

Okunma

GÜL OLDUM BEN, GÜL

GÜL OLDUM BEN, GÜL

GÜLGÜL OLDUM BEN, GÜL
akşam sulanmıştı tomurcuk
Gül olmuş,
Kırmızı, hoş kokulu dik başlı
Gül oldum ben,
gül diyor..
Damlalar üstünde
Serin
Başı dik,kat kat
Kızıl kokulu, isyankar
Davetkar,
Gül oldum ben gül
Esas gül
Kim bilir
Belki kedi işeyene
Belki piç dokunana kadar
Gül oldum ben
Gül oldum ben
Belki bir öküz ısırana
Koklanmadan
Sevilmeden belki
Hırsız koparana kadar
Gül oldum ben gül
Tamda açılmadan
Tamda kokmadan
Kızıllığım tutuklanmadan,
Kokularım uçana
Yaprakların bir hoyrata yem olana kadar
Gül oldum ben
Gül..




Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gül oldum ben, gül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül oldum ben, gül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜL OLDUM BEN, GÜL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL