Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Yusuf Kellegöz
Yusuf Kellegöz

Bir Garip Hüzün

Yorum

Bir Garip Hüzün

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1006

Okunma

Bir Garip Hüzün

Bir Garip Hüzün

Bir özlem yaşamak istedim
Kayboldu geri gelmez hislerim
Gözyaşlarımı biriktiren denizleri
Vazgeçemem yinede izlerim

Baharların esintisini seninle yaşadım
Gözlerinde kendimi görmek büyük başarı
İstesen coşkun ırmakları senin için aşarım
Peki dibe vurmuş sevdamdan nasıl taşarım

Gözlerim ufuklara ulaşır
Her gece gözyaşlarım resimlere bulaşır
Uzaklardan selam gönderirken bu aşık
Sen başka gönüllerde sarmaşık

Günlerce yolculukta uyumadım
Elimden aldın seni beslediğim kuyuları
Bitirmeyi düşünmedin oynadığın oyunları
Krizlere alıştım da geçmez oldu boyun ağrım

Kalemi tutmama yine ramak kaldı
Gözaltlarım mor,belimde dikiş elimde sargı
Dertlerime kamçı vurur sigara vesikalık ve şarkı
Ezilmeye mahkum mu bu can ,bu gönül şark mı ?

Yusuf Kellegöz

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir garip hüzün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir garip hüzün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Garip Hüzün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL