Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
MUSTAFA ALIÇ
MUSTAFA ALIÇ

NASIL GELDİN BİLİYORMUSUN

Yorum

NASIL GELDİN BİLİYORMUSUN

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

4,7

Puan

605

Okunma

NASIL GELDİN BİLİYORMUSUN

nasıl geldin biliyor musun ?
sabrımın ortasın da
gönlümün yarasında..
ve ben sana hasret getirdim uzaklardan
çiğ düşerken gözlerime özlem ile
gonca gülü oldun gönlümün en sulak yerinde...

nasıl geldin biliyor musun?
gönlüm telaşta iken
gözlerim yaşta iken geldin
sevgilim hoş geldin
diğerleri boş geldi
ve yine ben hasrete seni sordum
hemde okyanus dolu sevda ile....
imza: Mustafa alıç



Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

4.0

33% (1)

Nasıl geldin biliyormusun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nasıl geldin biliyormusun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NASIL GELDİN BİLİYORMUSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sahra Meryem
Sahra Meryem, @sahrameryem
31.7.2015 17:09:12
5 puan verdi
:) çok aşıksın. emeğine sağlık çok mükemmel şiir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL