Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
nursema ekmen
nursema ekmen

Aşk

Yorum

Aşk

( 5 kişi )

3

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

916

Okunma

Aşk

Kalbinin atması
Karnının ağrıması
Ve heycanlanman gibidir.
Gözlerini kapatıp tekrar açışın gibidir.

Bazıları için intikam,nefret
Bazıları için yaşam,sevgi,mutluluk,
Tutku,özlem,huzur...

Kalbinin atması
Karnının ağrıması
Ve heycanlanman gibidir.
Gözlerini kapatıp tekrar açışın gibidir.

Bazılarına göre en büyük aşklar,
Nefretle başlar...

Aşk candır,
Aşk herşeydir.
Onu düşündüğünde,
Kalbinin atması,
Karnının ağrıması,
Ve heycanlanman gibidir.
Gözlerini kapatıp tekrar açışın gibidir.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
28.7.2015 19:54:10
Beğeni:
5
Okunma:
916
Yorum:
3
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL