Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Mümin Üstün
Mümin Üstün

SELAM OLSUN

Yorum

SELAM OLSUN

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

811

Okunma

SELAM OLSUN

SELAM OLSUN



DİLİMİ LAL ETTİ, Bİ HAL ETTİ,
SUSTURANA SELAM OLSUN,
HAYATI, ŞANIMI İĞFAL ETTİ.
KOŞTURANA SELAM OLSUN.

NE HAZİNEMDE KELİMELERİ,
NE BAHÇEDE PEMBE GÜLLERİ.
KALEME SARILACAK ELLERİ,
BIRAKMAYANA SELAM OLSUN.

BAHARDIM, MEVSİMİM GEÇTİ,
SONGÜZDE UMUT FİLİZİ AÇTI,
HER HAYALİN BANA MİRAÇTI,
DEMLİ MAYANA SELAM OLSUN.

DERSEN, ALLAHA BİN ŞÜKÜR,
PAYIMA DÜŞEN BİR TEŞEKKÜR,
DÖNER İSEM YÜZÜME TÜKÜR,
YOLUNA UYANA SELAM OLSUN.

Mümin ÜSTÜN

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Selam olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Selam olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SELAM OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL