Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Gümüşhanlı
Gümüşhanlı

KENDİ KENDİME DÜŞÜNÜYORUM DA

Yorum

KENDİ KENDİME DÜŞÜNÜYORUM DA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

921

Okunma

KENDİ KENDİME DÜŞÜNÜYORUM DA

KENDİ KENDİME DÜŞÜNÜYORUM DA

DÜŞÜNÜYORUM DA KENDİ KENDİME
...fikirleşiyorum Emice

... inhirafı var sanmayın
hecelerimin hecelerimin hecelerimin


Sarsılmayan temelimizi
Teşkil eden her bir izi
Sürüp buldular, bulup aldılar
Geriye kaldı diyebilirim ki;
Birbirimize düşürmek Bizi

Muayyen neticeler almak için
Duâ ediyor muyuz?
Kime şükranlarımız
Kime minnettarız dizi dizi

Ey kendi köprüsünden geçen
Kendi sebilinden için Türk
Anlamı, amacından sapmış,
Saptırılmış konularla
Ne hale getirdiler
Ne hâle Müberra Dinimizi

Köklü Türkçemizde
Yıldızlar Nur damlası
Ay sanki sedef
İlk baş dilimizi aldılar hedef
Dilim dilim dildiler
Yabancı dil ettiler Dilimizi

...şimdi isleri daha çok Nurundan
gecelerimin gecelerimin gecelerimin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kendi kendime düşünüyorum da Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendi kendime düşünüyorum da şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KENDİ KENDİME DÜŞÜNÜYORUM DA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL