Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
RÜYAMDAKİ RÜYA
RÜYAMDAKİ RÜYA

Gidenler gitsin

Yorum

Gidenler gitsin

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

897

Okunma

Gidenler gitsin

Gidenler gitsin


Gidenlerin arkasında döktüğümüz göz yaşları.
Zaman gelir göz yaşları içinde şöyle dediğimiz olmuştur.
"Değmez bir sevgi uğruna acı çekiyorum"
Acı çekeriz, çünkü aldığımızdan daha fazlasını verdiğimize inanırız.
Acı çekeriz, çünkü sevgimiz karşılıksız kalmıştır.
Acı çekeriz, çünkü kendi kurallarımızı karşımızdakine benimsetememişizdir.
Ama boş yere acı çekeriz, çünkü gelişmemizin tohumu sevginin içindedir.
Ne kadar çok seversek o kadar hayata bağlanırız.
Bu yüzden atın üzerinizdeki olumsuzlukları.
Kırın kırgınlıkları .Bırakın gidenler gitsin...
Kendi Hayatınızın sesini dinleyin ...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gidenler gitsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidenler gitsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gidenler gitsin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
uğur ukut
uğur ukut, @ugurukut
14.7.2015 13:58:36
Kendi hayatımız nedir ki ya da bize ait olan hayat var mı. Ama haklısın giden gitsin değeri bitsin. Saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL