Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Mustafa Ermişcan
Mustafa Ermişcan

Beklemekle Olmuyor Artık

Yorum

Beklemekle Olmuyor Artık

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

807

Okunma

Beklemekle Olmuyor Artık

Buruk bir sancı yüreğimde
Hafiften yaş var gözlerimde
Sen solup giderken elimde
Yeniden hayat veremedim

Çaresi yokki üzülsemde
Seni görememki gelsemde
Fayda yok canımı versemde
Çaresizlik sarmış her yanı

Yaşam mücadelesindeyim
Ya kalmalı ya gitmeliyim
Bir sonucada ermeliyim
Beklemekle olmuyor artık

Mustafa Ermişcan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Beklemekle olmuyor artık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beklemekle olmuyor artık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beklemekle Olmuyor Artık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL