Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
al
alacamezar

Atatürk

Yorum

Atatürk

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1397

Okunma

Atatürk


Atam bak bizlere ne haldeyiz bu zamanda
Zaman bulanık su gibi akmakta durmadan
Dağlara bile karlar yağıyor renk karanlık
Aydınlık ver,güneşin olsun bize Anıtkabir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Atatürk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Atatürk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Atatürk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
leventbaba
leventbaba, @leventbaba
4.3.2008 11:47:20
şairim;

ataya seslenişiniz duygulandırdı beni.
tebrik ederim sizi
selamlar.
Etkili Yorum
Sair_His
Sair_His, @sair-his
4.3.2008 11:31:34
YÜREĞİNİZE SAĞLIK GÜZEL BİR ŞİİRDİ
SAYGILAR
DENİZ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL