Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mustafa Ermişcan
Mustafa Ermişcan

Artık Hiç Birşey Umrumda Değil Bilesin

Yorum

Artık Hiç Birşey Umrumda Değil Bilesin

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1250

Okunma

Artık Hiç Birşey Umrumda Değil Bilesin

Bir kıvılcımdı senden bana kalan
Fırtınaydı senin saçlarını yolan
Senin hayatın olmuş hep yalan dolan
Artık hiç bir şey umrumda değil bilesin

Gözlerinde sahte göz yaşları
Kafama vurmak istiyorum kaldırıp taşları
Bizi ayırmakmış düşmanların amaçları
Artık hiç bir şey umrumda değil bilesin

Mustafa Ermişcan

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Artık hiç birşey umrumda değil bilesin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Artık hiç birşey umrumda değil bilesin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Artık Hiç Birşey Umrumda Değil Bilesin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gülşah Dağlı
Gülşah Dağlı, @gulsah-dagli
29.6.2015 18:41:40
5 puan verdi
rest çekmiş şair
iyiydi, tebrıkler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL