Öyle insanlar tanıdım ki; bulut olsalar, yeryüzüne fayda vermemek için, ya dolu olur-yağar kırarlar; ya, yağmurdan sel olur yıkarlar!... Allah nasiplendirmemiş, ne yapsın zavallılar!?.
kadiryeter Kadir Yeter. 26.6.2015 CUMÂ. TRABZON.
Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hocam şimdi bir güzel öykü döktüreceğim de çekiniyorum, ben böyle yazıp çizdikçe, herkes beni kendimle kavgalı zannedecek, oysa ben sadece kralın çıplak olduğunu söyleyecek kadar cesur sayarım kendimi.
Hemen hepimizin zaman zaman rahatsızlık ya da pişmanlıklar yaşadığımız bir konudur insanlarla olan diyalog-düşünce ve konuşmalarımız. Aslına bakarsanız siz ne söylerseniz söyleyin, söylediğiniz sadece karşıdakinin anladığıyla sınırlıdır.
Rahmetli annem söylerdi (mekanı cennet olur inşallah) "Elif'i görse mertek sanır" diye. İşte insan ilişkilerinde Elif'i, Elif olarak bilmekte tereddüt etmeyenlerle muhatap olmak en iyisi sanırım...
Merhaba değerli dost, Kutlarım, değerli kalemini ve bu güzel eserini. Gönlün abad olsun.İlhamın daim, Kaleminin mürekkebi bitimsiz olsun. Sağlıcakla kal,muhabbetle kal ve de hoşça kal
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.