Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
alainergit
alainergit

sonsuzluğa dek sessizliğin içindeyim

Yorum

sonsuzluğa dek sessizliğin içindeyim

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1147

Okunma

sonsuzluğa dek sessizliğin içindeyim

sonsuzluğa dek sessizliğin içindeyim

sonsuzluğa dek sessizliğin içindeyim
balık misali derinliklerinde gözlerinin
mavi bir ufukun peşindeyim
kaçamak bakışlarının sessizliğinde
alaca karanlık gönlümün
batağındayım yarı çıplak
gecenin ayazı üzerimde
bir düş gibiyim , yarı uykusuz geceyim
rüyalarıma düşen sabah
demlenir bakışlarımda ıslanır , seherim
dün gibiyim dünden kalan gündeyim
sonsuzluğa dek sessizliğin içindeyim........

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sonsuzluğa dek sessizliğin içindeyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonsuzluğa dek sessizliğin içindeyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sonsuzluğa dek sessizliğin içindeyim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL