Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Gönül KAPISI
Gönül KAPISI

NEREDESİN RAHMET PEYGAMBERİ

Yorum

NEREDESİN RAHMET PEYGAMBERİ

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1311

Okunma

NEREDESİN RAHMET PEYGAMBERİ

NEREDESİN RAHMET PEYGAMBERİ

Gönül sensiz nefes dahi almaz oldu
Ebubekir Ali Ömer Osman olmak istedi
Kavgalar dövüşler havada uçuşur gibi oldu
Neredesin rahmet peygamberi

Yardıma açsak kapımızı
Alay edip dalga geçerler gibi oldu
Kardeş kardeşinle arayı açtı
Neredesin rahmet peygamberi

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Neredesin rahmet peygamberi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neredesin rahmet peygamberi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEREDESİN RAHMET PEYGAMBERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL