Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Phoenix 57
Phoenix 57

Bir Resimdik

Yorum

Bir Resimdik

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1429

Okunma

Bir Resimdik

Oysa ne kadar masum ve sevecendik
Kirletilen bir bahar kokusunu içimizde büyütürken
Kırılgan akıllarımızda tarihsel bir ağırlık
Çift dikiş atıyordu terk edilmiş köşelerinde şehrin

Bir resimdik aslında solgun ve unutulmuş
Üst üste yığılmış bir fabrika atığı
Ahşap fıçılar içinde gölgelerimizde yosunlanan
Kaypak bir olguyu damıttığımızdan habersiz

Bir savaş kuşu
Biraz kan
Biraz kuşku
Yılgındık biraz

Aşık oluyorum kendi gözlerime yeniden
Sıra sıra balıkçılar
ve dalgalarla dans edişini izlerken ışığın
Tüm yasaklardan kurtulmuşcasına özgür
Hırsız bir çocuğun çılgın yüreğini taşıyarak yarına
Bir saniyemi daha çalıyor iskeleden ayrılan bir vapur

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir resimdik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir resimdik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Resimdik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL