Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
a.yüksel şanlıer
a.yüksel şanlıer

Var aşk ile yan

Yorum

Var aşk ile yan

( 3 kişi )

3

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1186

Okunma

Var aşk ile yan



Pürnûr ile yananmışsa, şu gönlündeki sevda
Hiç korkma, helaldır sana gönlündeki şeyda
Var aşk ile yan korkma viran olsa’ da gönlün
Hiç korkma, helaldır sana gönlündeki şeyda.

Kül olsa’ da, yandıkça şu kalbindeki aşkın
Hiç korkma deşersen tutuşur sönse’de sevdan
Var aşk ile yan, korkma viran olsa’ da gönlün
Hiç korkma, helaldır sana gönlündeki şeyda.


Mef’ûlü/ Mefâîlü / Mefâîlü / Feûlün

08 Haziran 2015-06-07
Ahmet Yüksel Şanlıer


Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Var aşk ile yan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Var aşk ile yan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Var aşk ile yan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
12.6.2015 20:49:59
5 puan verdi
Mükemmeldi fon eşliğinde okumaktan haz aldım usta
A l k ı ş l ı y o r u m
________________________________________________________Saygılar selamlar
HALİM ZEREN
HALİM ZEREN, @halimzeren
12.6.2015 08:28:32
tebrik ederim üstatsevgiler selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL