Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Sümeyye  Verep
Sümeyye Verep

AVUNTU

Yorum

AVUNTU

( 2 kişi )

4

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1239

Okunma

AVUNTU

Ne bir ses ve ne de bir soluk...
Sığdırırım her geceme üç kelimelik avuntu;
Rabbime emanet ol...
10.06.2015
#csmye ~

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Avuntu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Avuntu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AVUNTU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
10.6.2015 21:04:09
Güzelllllll
HALİM ZEREN
HALİM ZEREN, @halimzeren
10.6.2015 09:24:46
Rabbe sığınmak en güzel olanıdır kutlarım
KalbiHazan
KalbiHazan, @kalbihazan
10.6.2015 09:08:31
5 puan verdi
En güzel dua, saygılarımla...
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
10.6.2015 05:04:21
5 puan verdi
en iyisini yapmışsınız
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL