Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
yarsever
yarsever

Ben Hep Se Gerbela

Yorum

Ben Hep Se Gerbela

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

676

Okunma

Ben Hep Se Gerbela


kurtuluşun yok ey kul
padişah olsan da
boğazındaki haram lokmalardan
eni sonu boğulacaksın
boğduracaksın çocuklarını
yetim hakkı ile

bu günü yarini yok
ahiret çok yakının da
kıyamet çoktan koptu
keşke el uzatmasaydın harama
kuranı tututğun elinle

yeşile boyanmış kinli silahların
milyonlarca çocuğu
anasız bıraktı
milyonlarca anayı da çocuksuz
babaları da sayarsan
kafirin en önde gideni sen olursun

yakıişmaz diline Allah
yakışmaz eline Kuran
yeter dinle oynama
anladık soyun muaviye
sonun da yezit gibi olur

bir daha lanetlenirsin yakın tarihte
canı yanan insanlar tarafından
insan olmayanlar da
zaten senin tarafın da
var onlarla gül eğlen

sen hep ebu süfyansın
sen hep ömer osman ebu bekir
ben se hep gerbela ..

01/06/2015
Muhtar Gazi TOPAL
MALATYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben hep se gerbela Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben hep se gerbela şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben Hep Se Gerbela şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL