Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
KUZEYRUZGARII
KUZEYRUZGARII

Sayın : YAVUZ ERDOĞAN

Yorum

Sayın : YAVUZ ERDOĞAN

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1631

Okunma

Sayın : YAVUZ ERDOĞAN

Sayın : YAVUZ ERDOĞAN



Yoluna ne engel çıkarsa çıksın,Sen bildiğini Yaparsın
Alınmasın o güzel temiz gönlün, Sen aklımızdasın
Vuslat gelir elbet gönlüne taht kurarsa yıkılmazsın
Unutulmaz bir eser unutulmaz bir an giderken bırakırsın
Zira besbelli yüreğinle adımlarını sağlam atansın

Endamın yeterli baktığın her güzelliğe
Rüzgar eserde seni alıp götüremez ellere
Doğruluk varken sende, dertlinin ne işi olur seninle
Olursa içini ferah gönlünü rahat tut lazımsın sen nice gençlere
Gün başını alıp gitse, sen kal yine yerinde sakın gitme
Aşina olmuş hayat, bu şiirim sana kısmetse
Ne olursa olsun sakın üzülme, Bu şiirim Benden sana Hediye…

Sayın YAVUZ ERDOĞAN ‘a Akrostiş Şiirimdir.

Saygım Ve Sevgilerimle ..

Yazar : HARUN AYSEL!!

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sayın : yavuz erdoğan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sayın : yavuz erdoğan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sayın : YAVUZ ERDOĞAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL