Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Halil Gülşen
Halil Gülşen

ANNEM (1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN)

Yorum

ANNEM (1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN)

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

22842

Okunma

ANNEM (1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN)

ANNEM (1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN)

Bu şiirin hikayesi:

28 şubat 2008 tarihinde, öğrencilere metin ve şiir okuma çalışması yaptırırken kaleme aldım. (1. sınıflar)

Bana örneksin,
Dünyada teksin,
Sen bir meleksin;
Sevgili annem..

Yavrun ağlarsa,
Sen de ağlarsın.
İyi ki varsın;
Sevgili annem..

Seni herkesten,
Kardeşlerimden;
Kıskanırım ben,
Sevgili annem.

Halil Gülşen





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Annem (1. sınıf öğrencileri için) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Annem (1. sınıf öğrencileri için) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANNEM (1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bilgece tülay bilgin
Bilgece tülay bilgin, @bilgecetulaybilgin
29.2.2008 22:57:25
güzeldi ......................
zcelik42
zcelik42, @zcelik42
29.2.2008 17:31:11
Öğrenciler için iyi olmuş, güzel bir şiir... Tebrikler.
MEZARKABUL55
MEZARKABUL55, @mezarkabul55
29.2.2008 16:31:34
Devam ettirilebilir di...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL