Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
guler birsozu
guler birsozu

Düne sebep

Yorum

Düne sebep

( 4 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

760

Okunma

Düne sebep

Bir türkü kaldı içimde
Söyleyemedim

Şiir geldi geçti
Yanımdan
Dokunamadım

Halbuki neler vardı
İnce tiz keskin
Çığıramadım

Yokladım zamanları
Bir mevsim bulamadım

Tökezledi yarınlar
Tek sabah yaşamadım

Düne sebep

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Düne sebep Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düne sebep şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Düne sebep şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Seyit Kazım
Seyit Kazım, @seyitkazim
22.5.2015 21:44:35
5 puan verdi
ANLAMLI BİR ESER ÖMRÜNE SAĞLIK
,CANDAN KUTLAR SAYIN ÜSTADIMA ,BAŞARI
EMEK DİLERİM
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
19.5.2015 11:51:57
5 puan verdi
TEBRİKLER GÜLER HANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ KUTLUYORUM SİZİ SAYGILARIMLA ESEN KALIN
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL