Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
zeynephalebabus26
zeynephalebabus26

NERDESİN SEVGİLİM

Yorum

NERDESİN SEVGİLİM

( 6 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1948

Okunma

NERDESİN SEVGİLİM

NERDESİN SEVGİLİM


Nerdesin sevgilim
Gözüm yollarda kaldı
Bir haber bekledim martılardan
Gözlerim semaya takılı kaldı

Nerdesin sevgilim
Dilim adında kaldı
Bir seda bekledim senden
Nağmesi gönlüme yazılı kaldı

Nerdesin sevgilim
Elim koynunda kaldı
Bir vefa bekledim aşkımızdan
Özlemi içimde bir yara kaldı

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Nerdesin sevgilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nerdesin sevgilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NERDESİN SEVGİLİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
13.5.2015 20:30:11
5 puan verdi
TEBRİKLER ZEYNEP HANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ KUTLUYORUM SİZİ SAYGILARIMLA ESEN KALIN
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL