Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ahmet Tarık  Ünal
Ahmet Tarık Ünal

Benim Aşkım

Yorum

Benim Aşkım

( 1 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

778

Okunma

Benim Aşkım

Benimkisi en sevgiliye olan aşktı.
El-Vedud olanın ,Habib’ine olan aşkı gibi.
Hura-yi İnsiyye ’nın babasına duyduğu sevgi gibi.
Benim aşkım ise Mevlana’nınkine benzer
Asırlar geçse de Muhammed-i Nurla yanarim

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Benim aşkım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benim aşkım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Benim Aşkım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet Tarık  Ünal
Ahmet Tarık Ünal, @ahmettarikunal
24.5.2015 14:13:23
Teşekkürler efendim
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
23.5.2015 01:51:47
5 puan verdi
KALEMİNE YÜREĞİNE SAĞLIK YİNE GÜZEL BİR ŞİİR SELAMLAR SAYGILAR...
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
9.5.2015 21:56:55
Beğeni:
2
Okunma:
778
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL