Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Ermanulusoy
Ermanulusoy

SANA OLAN HASRETİM, TÜKETİRKEN ÖMRÜMÜ

Yorum

SANA OLAN HASRETİM, TÜKETİRKEN ÖMRÜMÜ

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1270

Okunma

SANA OLAN HASRETİM, TÜKETİRKEN ÖMRÜMÜ

Sana olan hasretim, tüketirken ömrümü,
Gönlümün bahçesinde hazan mevsimi sanki…
Ayrı geçen günlerin, hiç çekilmiyor zulmü,
Her geçen gün daha çok özlüyorum inan ki!

Hatıralar önümde, anılar hep dilimde,
O günlerden kalan tek, bir resmin var elimde,
Senden başka kimseye, yer yok benim gönlümde,
Her geçen gün daha çok özlüyorum inan ki!

Keşke çıkıp ta gelsen, atılsan kollarıma,
İpek tenin koklayıp, bassam bir kez bağrıma,
Yaptığın vefasızlık gider oldu ağrıma
Her geçen gün daha çok özlüyorum inan ki!

07.05.2015
Erman Ulusoy/Kırklareli



Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sana olan hasretim, tüketirken ömrümü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana olan hasretim, tüketirken ömrümü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SANA OLAN HASRETİM, TÜKETİRKEN ÖMRÜMÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
7.5.2015 23:18:48
5 puan verdi
Musiki tadındaydı dizeler hocam severek okudum
Yüreğine sağlık
_____________________________________Saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL