Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Revan Su
Revan Su

BEN GİDERKEN

Yorum

BEN GİDERKEN

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

690

Okunma

BEN GİDERKEN


Hiç bir zaman
Sana,
Seni,
Ne kadar çok sevdiğimi,
Söyleyemeyeceğim!
Cümleler,
Hep kırık,
Hep eksik,
Hep yarım kalacak,
Yüreğim gibi...
En bulduğumu
Sandığım anlarda,
Bile,
Bulamayacağım,
Yüreğimin,
Diğer yarısını...
Sonra kaybedeceğim,
Tüm yalanlarda,
Yarımlarımı,
Arkadaşlarımı,
Dostlarımı,
İçimde bitecek ,
Tüm yarımlar,
Tüm yalanlar,
Hayallerimi kaybettiğim gibi,
Kaybedeceğim,
İnsanları,
İnsanlara inancımı...
’Dostlar’
Yalan diyeceğim!
’Aşk’
Masal diyeceğim...
Ve gideceğim,
Sessizce,
O kadar sessiz,
Gideceğim ki,
Farketmeyecekler,
İnsanlar,
Gittiğimİ,
Benimse,
İçim,
Çok,
Ama,
Çok,
AcıyacaK,
Giderken...

Revan Su

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben giderken Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben giderken şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN GİDERKEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
7.5.2015 18:09:28
Beğeni:
0
Okunma:
690
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL