Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Ze
Zehra özlem öz

DAKTİLO

Yorum

DAKTİLO

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1940

Okunma

DAKTİLO


Ben bir daktiloyum.
Gecenin en güzel siyahı,
Yıldızların en güzel parıltısı.
Ben bir daktiloyum.
Denizin üstünü kaplayan yakamoz,
Ayın en güçlü ışığı.


Ben bir daktiloyum.
Aşkın en güzel aynası,
Yazarın en iyi silahı,
İlham perilerinin kaynağı,
Karanlığın tek aydınlığı.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Daktilo Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Daktilo şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAKTİLO şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
6.5.2015 23:52:38
5 puan verdi
hoş geldin dost harika bir gönül seli bravo kutlar sevgiler sunarım...
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
6.5.2015 22:15:20
5 puan verdi
Bir zamanlar Daktilo ile sevdiklerimize mektuplar yazardık. Daktiloyu değişik ifadelerle ne güzel anlatmışsınız.
tebrik ederim.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
6.5.2015 21:56:03
Beğeni:
3
Okunma:
1940
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL