Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
zakir
zakir

Kaçamazsın Boşuna

Yorum

Kaçamazsın Boşuna

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

771

Okunma

Kaçamazsın Boşuna

İlacı yoktur ölümün cihanda,
Değişmez saati tavassutla da.
Ayırmaz genci de ihtiyarı da,
Alır mutsuzu da bahtiyarı da.
Ank.25.02.2008 İbrahimKİLİK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kaçamazsın boşuna Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaçamazsın boşuna şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kaçamazsın Boşuna şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Özcan İşler
Özcan İşler, @ozcanisler
28.2.2008 09:48:22
Erteleme yarın deyi,
Ölüm beklemez tövbeyi,
Toprak seçmaz ırgat, beyi,
Vakti gelen gider kardeş.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL