Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
34hik58
34hik58

Bir Parça Sen Hayali

Yorum

Bir Parça Sen Hayali

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1909

Okunma

Bir Parça Sen Hayali

Bir Parça Sen Hayali

Hayatımdan bir parça sen izle ,
Kurduğumuz hayalleri herkesten gizle ,

Sus ve devam et , hayal et bedava desinler ibo ancı
Sevgilim sen aldanma benim ki şiire düşen az bir sancı

Hayali bile düşündürür çünkü ben kayıp bir aşk yazarının mezarı ,
Makberden sesleniyorum bu ölü kalbin hayali , yalansız sevmekti niyeti yazarın !

Sen hayallerimde , ben yapmacık aşklara inat ,
Gelmemekle dahada arttı sevgin bin kat ,

Alkışlıyorum seni parmaklarım kırılırcasına ,
Öyle kurdum ki ! seni hayal dünyamda herkesten korurcasına , kıskanırcasına ...


Halil İbrahim KAYA


Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir parça sen hayali Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir parça sen hayali şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Parça Sen Hayali şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
3.5.2015 01:45:29
Bu güzel eseri kutlarım selam ve saygılar her daim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL