Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
berkanncan
berkanncan

Sen Git

Yorum

Sen Git

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

895

Okunma

Sen Git

Sen Git

Sen git
Ben ayrılığa inat yine okşayacağım saçlarını
Denizler yine sen kokacaklar
Yine gözlerinle uyanacağım sabahlara
Sen git
Ben tanıdık tanımadık herkese seni anlatacağım
Sarılacağım kırık dökük anılara
Yine ellerini tutarak yürüyeceğim karanlıklardan
Sen git
Ben söylerim şarkımızı
Yağmurlar yine yağar ikimiz için
Gökyüzü hala bıraktığın gibi,aşk kırmızı
Sen git
Ben yine şiirlerde yaşatırım seni
Mısralara mühürlerim dudaklarını
Kimi görsem sen diye sarılırım boynuna
Sen git
Ben yine yaşarım seni
Korksamda yalnızlığın çığlıklarından
Sen hatta unut istersen beni, ben yine
SEVİYORUM SENİ.​

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen git Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen git şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Git şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL