Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
n.kaygısız
n.kaygısız

yitik mavi

Yorum

yitik mavi

3

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

934

Okunma

yitik mavi

yitik mavi



lidya kızıdır o
ferlidya’da
yitik bir rengini arar
mutluluğun


bir tmolos’tan aşar özlemleri
bir menderes’ten akar
an olur kanar
nar çiçeğinde
an olur
yanar..


lidya kızıdır o
ferlidya’da
yitik bir rengini arar
mutluluğun…

22/04/2015
ödemiş

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yitik mavi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yitik mavi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yitik mavi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ANERKA07
ANERKA07, @anerka07
24.4.2015 11:30:37
Yüreğine sağlık sevgili kardeşim.
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
23.4.2015 12:26:52
yine anlamlı ve güzeldi
saygı sevgimlesin
kandilin mübarek ola
kevir
kevir, @kevir
23.4.2015 11:38:28
tebrik ederim kalemin daim olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL