Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Gümüşhanlı
Gümüşhanlı

SİNOP

Yorum

SİNOP

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1940

Okunma

SİNOP

SİNOP


Balı olandan, pekmez esirgenmez bir Sinop Atasözüne istinaden

Balı olandan bal aldırmadan
Pekmez ile kandırmadan
Sözümü esirgemem
Çünkü sözün sözü Sinopludan

Tepeden yel almış unutmuş
Dereden sel almış kendini avutmuş
Sözümü esirgemem
Çünkü sözün özü Sinopludan

Balı olandan, pekmez esirgenmez
Her zamanda bal-pekmez yenmez
Sözümü esirgemem
Çünkü özün sözü Sinopludan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sinop Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sinop şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SİNOP şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL