Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
beker
beker

nas çiçeğim

Yorum

nas çiçeğim

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1124

Okunma

nas çiçeğim

nas çiçeğim

Nas Çiçeğim

Sessiz bir sahil akşamı idi, sadece dalgaların sesi vardı sessizliği yırtarcasına.

Haykırıyorlardı benim sana söyleyemediklerimi, sanki biliyorlarmışçasına.

SENİ SEVDİĞİMİ

Ve gök kubbe yarıldı yağmur damları dans edası ile toprağa değdi, suya değdi

Beninim sana dokunamadığım gibi.

Sığındım bir ağaca NAS çiçeğim sanki senmişsin gibi.

Yaprakları sanki gözlerinden almış rengini, ve güneş doğdu saçlarından süzülürcesine,

Ve sen, sen yanımdaydın söylediklerimi hissetmişçesine

seni senden çok seviyorum Nas çiçeğim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nas çiçeğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nas çiçeğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
nas çiçeğim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ADALET PELİT
ADALET PELİT, @adaletpelt
26.2.2008 17:02:05
.GÖNÜL DOSTU YÜREĞİNDEN GELEN BU DUYGULARLA YAZMIŞ BULUNDUĞUN ŞİİRİ ÇOK BEYENDİM...
..KALEMİN SUSMASIN ŞAİRİM......YÜREĞİNE, KALEMİNE SAĞLIK.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL