Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
YARALI DİVANE
YARALI DİVANE
VİP ÜYE

UNUT DELİ GÖNLÜM YAPA BİLİRSEN.

Yorum

UNUT DELİ GÖNLÜM YAPA BİLİRSEN.

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1670

Okunma

UNUT DELİ GÖNLÜM YAPA BİLİRSEN.

UNUT DELİ GÖNLÜM YAPA BİLİRSEN.


Yaş dolu gözlerle bakarım yola.
Bazen sağa döner bazende sola.
Derdimi paylaştım ben Anamla.
Unut deli gönlüm yapa bilirsen.

Varlığı Dünyada Cennet ti bana.
Bu canımı boçluyum ben Anama.
Acı tatlı gün yaşadım onunla.
Unut deli gönlüm yapa bilirsen.

Değişmem Dünyaya saçın telini.
Sanki bahar kokan gonca tenini.
Anamdan öğrendim Hak sevgisini.
Unut deli gönlüm yapa bilirsen.

Sadettin im göz yaşımı sileni.
Benimle ağlayıp benle güleni.
Yüreğinden bana yavrum diyeni.
Unut deli gönlüm yapa bilirsen.

Feleğin girdabına erken gireni.
Eşini genç yaşta kaybedeni.
Yüzüme bakınca gönlüm göreni.
Unut deli gönlüm yapa bilirsen.

Beraber yaşadık var ile yoğu.
Birlikte taşıdık az ile çoğu.
Mutluluğun bize kapandı yolu.
Unut deli gönlüm yapa bilirsen.

Sadettin KARALÖK
Kültür bakanlığı Halk Şairi
YARALI/DİVANE


Canım Merhum Anneme duyduğum özlemi anlatmaya sözler yetersiz olsa da yüreğimden taşan duyguları bir parça sözlere yansıtmak İstedim. canım Annem Yüce ALLAH’ımın Rahmeti,Merhameti her zaman seninle olsun. Dualarım her daim seninle ANNEM.
Sadettin KARALÖK./ 09 /10 / 2014.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Unut deli gönlüm yapa bilirsen. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unut deli gönlüm yapa bilirsen. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUT DELİ GÖNLÜM YAPA BİLİRSEN. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL