Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Faris Özer
Faris Özer

Sensizlik

Yorum

Sensizlik

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1120

Okunma

Sensizlik

Koyu bir yalnızlık demlenir şimdi ocağımda
Acımasız hayalin hep karşımda durur
Sensiz bu boş kaldırımların soğuk kucağında
Beni yine en çok sensizlik vurur

Sığındığım şu küçük şu loş odada
Dünyalar başıma bir zindan olur
Ruhum kayıplarda sanki ıssız adada
Beni bulsa bulsa yine sensizlik bulur...

Faris Özer

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sensizlik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensizlik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sensizlik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL