Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Cihat Samet ŞANLI
Cihat Samet ŞANLI

Diyara düştüm

Yorum

Diyara düştüm

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

775

Okunma

Diyara düştüm

Ve yine ;
Gözlerinin başkalarına kaydığı sesiyle çınladı kulaklarım
Ve sen yerine ;
Bir başkası seni nasıl sevdiğimi öğrendi ve mutlu oldu benim yerime

Sönmeyen bir ateşe düştüm
Gözlerden denizler döktüm , dostlardan yardım diledim
Sözlerden kaleler yaptım
Gelmeyen güzel günlere inat kötü günlere vuruldum

Terse döndü
Altımda gök üstümde toprak farklı bir diyara düştüm
Ne zaman var , ne de bana ait bir kalp
Omzumda yük yok , gönlümde sızı belki öldüm belki yeni uyandım...

Cihat Samet ŞANLI

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Diyara düştüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Diyara düştüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Diyara düştüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL