Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Ozan Gurbetçi
Ozan Gurbetçi

NOLUR

Yorum

NOLUR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

663

Okunma

NOLUR


Yar hasretin yara bende
Yaşıyorum cansız tende
Dertlerime derman sende
İlacımı versen nolur?

Aşk doldurdun sen gölümü
Yaşıyorum ben ölümü
Bağa ektim al gülümü
Koksun deyip dersen nolur?

Yokluğun boynumu eydi
Yüreğime kurşun deydi
Sanma sakın vuran beydi
Sırlarıma ersen nolur?

Dizgin vurup gemleyipte
Aşkın ile demleyipte
Sevdan ile yemleyipte
Soframızı sersen nolur?

Gurbetçi dost çalar sazı
Kasvet basar bazı bazı
Sanadır bu tatlı nazı
Biraz olsun görsen nolur?

02.04.2015
Sezer ÇETİNKAYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nolur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nolur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NOLUR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL