Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Hüseyin Boyraz
Hüseyin Boyraz

sen kimsin?

Yorum

sen kimsin?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

948

Okunma

sen kimsin?

sen kimsin?

İÇİMDE ÖYLE BİR SEN BÜYÜT TÜM Kİ
AYNI BENDİ
O SADECE BENİM DERT YANIMDI
AYNI GÖZ YAŞIMDI
İÇİME ÇEKTİĞİM KAHROLASI DUMAN
AYNI SİGARAMDI
KADERE DİYE KALDIRDIĞIM KADEHTE
AYNI MEZEM Dİ
BİRBİRİMİZİ KIRMADIĞIMIZ YALANCI SOHBETLERDE
AYNI HECEM Dİ
BENİM EN ÇOK YALNIZLIĞIMI İSTERDİ
AYNI GECEMDİ
İÇİMDEKİ SEN EN ÇOK BENİ SEVERDİ
AYNI BENDİ
BİRAZ EFKARLAN SAM ÜZÜLME DERDİ
AYNI SENDİ
İÇİMDE BAŞKA BİRİ OLSA ALIR BAŞINI GİDERDİ
AYNI BEDENDİ
İÇİMDE SEVDA TÜRKÜLERİ SÖYLERDİ
AYNI SESİNDEN
BİR ÖMÜR KALDIN BENİM İÇİMDE
SEN VE BENDİK BİZ OLDUK
AYNI BİÇİMDE
MAMAŞLI 05.04.2015



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sen kimsin? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen kimsin? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sen kimsin? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL