Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
AŞK-I VEFA
AŞK-I VEFA

Vadedilen cennet...

Yorum

Vadedilen cennet...

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

4105

Okunma

Vadedilen cennet...

Vadedilen cennet...

Geçme haram köprüsünden karşıda olsa da bin asırlık servet,
Varsa cebinde helalinden üç kuruşun yat kalk Yaradana şükret.
Aza tamah etki hesabını veremeyeceğin çoğa eyleme minnet,
Unutma sırat köprüsünü ki geçersen karşındadır vâdedilen cennet.

Kalbini hep temiz tut, kötüye niyet etme bir an,
Gönül en büyük sermayedir,kırıp dökerek eyleme virân,
Günü gelince dökülür içinde ne var ne yok kurulur mîzan.
Sorulur her bir şeyin hesabı,o gün dile gelir her bir âzân...

Ömer Koç

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Vadedilen cennet... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vadedilen cennet... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vadedilen cennet... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL