Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
neptunus
neptunus

Adını Can Gülü Koyduğum

Yorum

Adını Can Gülü Koyduğum

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1170

Okunma

Adını Can Gülü Koyduğum

Adını Can Gülü Koyduğum

Her gece aynımı eser bu rüzgarlar
Yağmur yağmur akar gözyaşlar
Gün geceye döndü yine
Yüreğimde arsızmı arsız fırtınalar var
Hasret denizinde boğulmaktayım
Karbeyaz iniyor hüzünler gökyüzünden
Karlı dağların yamacındayım
Adını can gülü koyduğum
Can Gülüm
Tut ellerimi ( D ) üşüyorum
ferdoğan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Adını can gülü koyduğum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adını can gülü koyduğum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Adını Can Gülü Koyduğum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL