Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
veysel akman
veysel akman

Rüzgar , selam söyle sevdiğime ...

Yorum

Rüzgar , selam söyle sevdiğime ...

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1806

Okunma

Rüzgar , selam söyle sevdiğime ...

Rüzgar , selam söyle sevdiğime,
Beni düşünüp kederlenmesin ,
Rüzgar , selam söyle sevdiğime,
Göz yaşına boğulmasın buğulu bakışları ...

Rüzgar , selam söyle sevdiğime,
Bilsin özlendiğini , beklendiğini,
Beklemenin zor olduğunu da söyle rüzgar ,
Estiğin gibi olsun selamları ; sakince ...

Rüzgar , selam söyle sevdiğime,
Tutmak istediğim eline,
Bakmak istediğim gözüne,
Sıcaklığını hissetmek istediğim yüreğine ...

RÜZGAR SELAM SÖYLE SEVDİĞİME ,
HASRETİM UMUDUM YARINIM OLDUĞUNU DA BİLSİN ...

Veysel AKMAN
29.03.2015 İstanbul

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Rüzgar , selam söyle sevdiğime ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rüzgar , selam söyle sevdiğime ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Rüzgar , selam söyle sevdiğime ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
H. Çiğdem ŞİİRBAZ
H. Çiğdem ŞİİRBAZ, @h-cigdem-siirbaz
29.3.2015 19:52:33
5 puan verdi
T E B R İ K L E R

KALEMİNİZ DAİM OLSUN.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL