Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
veysel akman
veysel akman

Bir merhabadır başlatan ...

Yorum

Bir merhabadır başlatan ...

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1172

Okunma

Bir merhabadır başlatan ...

Bir merhabadır başlatan ,
Elvedadır bitiren ,
Ve can alıcı bakışlardır başlangıç ,
Sonunda Ayrılık varsa görmeden giden bir sevgili ...

Kimilerini biri tanıştırır ,
Kimilerini birileri tanıtır ,
Küskünleri ise barıştırır ,
Bir merhabadır başlatan ...

Tatlı dili kim sevmez ki ?
Güler yüzü kim istemez ki ?
Yürek sıcaklığını kim hissetmez ki ?
Bir merhabadır başlatan ...

İÇTEN BİR MERHABADIR BAŞLATAN ;
O MERHABA BELKİDE BİR UMUTTUR ...

Veysel AKMAN
30.03.2015 İstanbul

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir merhabadır başlatan ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir merhabadır başlatan ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir merhabadır başlatan ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL