Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Sezgin Nadi
Sezgin Nadi

Sevgili

Yorum

Sevgili

( 6 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1778

Okunma

Sevgili

Sevgili

Aşinadır efkârıma kül rengi gökyüzü

Bundan uzatır gözyaşıma mendili

Yaprakların güleç rengini aşıran güzü

Gözyaşlarımdan mı getirdin sevgili?

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Sevgili Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgili şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgili şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şükran AY
Şükran AY, @sukranay
28.3.2015 18:08:03
5 puan verdi


Lirik anlatımıyla ve imgeleriyle çooooooook güzeldi.Azıcık bir düzenlemeyle mükemmel bir hece dörtlüğü olmaya aday.


Kutlarım yetkin kaleminizi.Saygımla.


Dr Etfal
Dr Etfal, @dr-etfal
28.3.2015 17:28:36
5 puan verdi
Tebrikler.
Gülşah Dağlı
Gülşah Dağlı, @gulsah-dagli
28.3.2015 15:43:45
5 puan verdi
Tebrik ediyorum , dost kalem saygılar selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL