Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
İsmail Gezer
İsmail Gezer

itlaf

Yorum

itlaf

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1534

Okunma

itlaf





şu köpek
aşktaki makamım
çatıdaki martı
sırdaşım
beni, seninle konuşturan
muhabbet kuşlarıydı
şu ceylan
sendin iki gözüm
her gece ateşine atladığım
pervaneler işte bunlardı
bak şunlar
biz dediğim kumrular
şuradaki
bazen çüüşşş dediğim eşekliğim
ahh benim canım balık
hep benim hafızam
şu angut var ya şu angut
hep bendim
hep ben


içimde çıkan yangında
bir kadın hayatını kaybetti
ben telef oldum
ve bütün hayvanları itlaf ettim.



Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İtlaf Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İtlaf şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
itlaf şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL