Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
fatma kaya
fatma kaya

beklenti sadece

Yorum

beklenti sadece

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

909

Okunma

beklenti sadece

sadece sana güvendim ,kendime bile güvenmiyorken,sadece sana açtım içimi,belki beni hiçliğin içinden kurtarırsın diye ,kurtulurum diye...,sadece seni bekledim belki bir umut gelirsin diye,sadece sana inandım,seni sevdim, hiç bir zaman olmayacağını,bildiğim halde ,nedensizce,çaresizce,seni bekledim her gece, belki gelirsin diye

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Beklenti sadece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beklenti sadece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
beklenti sadece şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
KalbiHazan
KalbiHazan, @kalbihazan
28.3.2015 21:38:55
5 puan verdi
ictendi isteklerin saygı ve sevgilerimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL